جلسه مشترک هم‌اندیشی بین اندیشکده دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه مطالعات راهبردی شرق کشور ظهر امروز، 23 آبان 1400 برگزار شد.

موسسه مطالعات راهبردی شرق کشور در حوزه سیاست‌گذاری درون مرزی و برون مرزی در منطقه شرق کشور را بر عهده دارد. در این دیدار که با حضور دکتر علیرضا آزاد، ریاست اندیشکده دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سید احمد فاطمی‌نژاد، عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد و جناب آقای عباس فیاض، مدیر موسسه مطالعات راهبردی شرق برگزار گردید به زمینه‌های مشترک همکاری دو طرف اشاره شد.

استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای سیاست گذاری و تصمیم‌سازی برای نهادهای اجرایی و حاکمیتی و ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک مابین مجموعه‌های دانشگاهی و این مجموعه های تصمیم‌گیر حاکمیتی از جمله موارد مدنظر برای شروع همکاری بود.

نمودار مصرف اینترنت دانشگاه

گالری تصاویر