بررسی محورهای برنامه های پیش روی اندیشکده دانشگاه فردوسی مشهد موضوع اصلی سومین جلسه شورای سیاست گذاری اندیشکده دانشگاه فردوسی بود.

مشروح گفت‌وگوها به شرح ذیل است:

نتایج، مدل‌ها و الگوها به صورت مداوم به‌روزرسانی شود.

مسائل نهان و آشکار تبیین گردد چرا که نظرات مختلفی در خصوص عیان بودن و یا عدم آشکار بودن مسائل وجود دارد.

با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، فعالیت‌های اندیشکده از سطوح کم‌هزینه آغاز شود و با  بهره‌گیری از رسانه و بازتاب‌های خبری این فعالیت‌ها منعکس گردد.

از اندیشه‌ورزان فراتحلیل دعوت به همکاری شود.

باید برنامه‌ریزی به گونه‌ای باشد که رکن جهت‌ساز باشیم چرا که در غیر این صورت به مسیر پژوهشکده‌ها خواهیم رفت که مقصود اندیشکده نیست.

تنظیم شرح وظایف اندیشکده بر اساس جهت‌سازی و حل مسائل انجام گیرد.

توجه به نگاه و زاویة دید متفاوت لایه‌های زیرین جامعه به مسائل و مشکلات جاری.

استفاده از روش‌های فراابتکاری در تعیین مسائل مهم نقش تاثیرگذاری دارد، در همین راستا نباید در جمع‌بندی، محدودیتی وجود داشته باشد.

-          اگر به عنوان تسهیلگر ایفای نقش می‌کنیم باید در همین راسا سعی در برداشتن موانع فکری موجود داشته باشیم .

نمودار مصرف اینترنت دانشگاه

گالری تصاویر